Archive Passwords

my archive mod passwords are:
jaysee
jaysee2012
jaysee2013
jaysee2014

it's depend when the mods i made, try them to unlock the archive
do with ur own risk, it is not for under 18 yo
thanks

December 29, 2012

Bitches Wars


This mods will replace gang members into bitches
Girlfriend to Grove
Stripper to Ballas
Prostitutes to Vagos, San Fierro Rifa, Varios Loz Aztecas

Burgershop lady, shop sex lady walking down the streets as peds
All striper joining beach visitor group, coz i know Bitches love Beaches

Download Link:

3 comments:

  1. Gan, ENB setting agan bagus banget, tolong dong gan di share yah

    ReplyDelete
    Replies
    1. udah di share gan liat ajah tag enb
      atau di page download list

      ane pake enb jadul v0.074f dan di setting low buat vga intelHD 2000
      kalo di pake di vga radeon atau nvidia gak bagus

      coba install enb setting nya modder jerman tuh si Marty McFly
      ane udah dpt ijin dari dia buat share disini

      Delete
  2. Could you upload the female skins of the Bitch Wars mod, please?
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p206x206/546413_243281372469550_1620339082_n.jpg
    In this screen.

    ReplyDelete